?«مصاحبه ای کوتاه با امام حسین علیه السلام»?
*قسمت اول*
آقا جان سلام! امیدوارم از ما راضی باشید و حال و هوای کربلاتون همیشه معطر به بوی سیب و صفای حسینیتان باشد. ببخشید مزاحمتون شدم. میخواستم به سوالات زیر پاسخ بدید و چشم و گوش و دل و جان ما ارادتمندانتون را نورانی کنید.
?سوال اول: مشکلات زیادی در زندگی دنیا پیش میاد. به هرکسی هم نمیشه مراجعه کنیم. بالاخره حساب کتاب داره. از نظر شما پیش کی بریم؟ چه معیارهایی را برای انتخابشون انتخاب کنیم؟
??ج) جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که اصالت خانوادگى داشته باشد. (تحف العقول ، ص 247)
?سوال دوم: در ایام تبلغات انتخابات ریاست جمهور و شورای شهر و روستا هستیم. بعضی از نامزدا جوری حرف میزنن و تبلیغ میکنند که اصلا بوی خدمت و تکلیف و … نمیده و دست به هر کاری میزنند که نظر و رای مردم را جلب کنند. نظر شما درباره اونا چیه؟
??ج) رستگـار نمی شوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب خـالق خریدنـد. (بحارالانوار،ج 44،ص383)
?سوال سوم: آقا جان! از نظر شما کدوم نامزد، به معیار شیعه بودن و پیرو شما بودن نزدیک تر است؟
??ج) کسی شیعه ماست که قلبش از هرناخالصی و حیله و تزویر پاک است. (التفسیر المنسوب الی الامام الحسن العسکری علیه السلام ص309)
?سوال چهارم: بنظر شما کدوم جناح و حزب، زودتر ناامید تر میشه و نگران تر هست؟
??ج) آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و نگرانیها به او رو می آورد. (الکافی،ج2،ص373)(الکافی،ج4،ص117)
?سوال پنجم: بعضی ها خیلی در طول مصاحبه ها و مناظره ها ادعای دوستی و دلسوزی برای هم میکنند. معیار دوستی و دشمنی از نظر شما چیه؟
??ج) کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. (نزهه الناظر،ص88)
?سوال ششم: آقا جان! مهم ترین توصیه شما به کاندیداها چیه؟ آخه همه جور حرف و حدیثی میزنند!
??ج) چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد. (جلاءالعیون،ج۲ص۲۰۵)
?سوال هفتم: همه ادعای ایمان و اصلاح امور مردم و ادای دین و اینا دارند. چطوری بفهمیم که کدومشون راست میگن و مومن هستند و کدومشون دروغ میگن و منافقند؟
??ج) حذر کن از مواردی که باید عذرخواهی کنی ، زیرا مؤمن نه کار زشتی انجام می دهد و نه به عذرخواهی می پردازد، اما منافق همه روزه بدی می کند، و به عذرخواهی می پردازد. ( بحار الانوار، ج 75، ص120 )
ادامه دارد…
آخرین نظرات